Skip to main content

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!

Wallbox

Installatiebedrijf Korzelius is een betrouwbare partner in het monteren en installeren van wallboxen voor uw elektrische auto in Lelystad en omstreken. Of u nu een particulier bent of een bedrijf, onze gecertificeerde elektriciens zorgen ervoor dat uw wallbox snel en vakkundig geïnstalleerd wordt op de door u gewenste locatie en datum. Met onze uitgebreide ervaring en apparatuur die voldoet aan alle veiligheidseisen, kunt u rekenen op een betrouwbare en efficiënte laadoplossing voor uw elektrische auto.

Bij installatiebedrijf Korzelius begrijpen we dat het hebben van een betrouwbaar en veilig laadstation voor uw elektrische auto essentieel is. Daarom bieden we professionele wallbox-installatiediensten aan voor zowel particulieren als bedrijven in Lelystad. Bel 0320-33 11 82 en onze gecertificeerde elektriciens staan klaar om uw wallbox op elke gewenste plaats te installeren en, indien nodig, uw groepenkast uit te breiden. Met installatiebedrijf Korzelius bent u verzekerd van een vlotte installatie en een wallbox die binnen één dag volledig operationeel is.

Zoekt u een betrouwbare partner voor de installatie van een wallbox voor uw elektrische auto in Lelystad? Installatiebedrijf Korzelius is het antwoord! Onze ervaren en gecertificeerde elektriciens zorgen voor een vlekkeloze installatie van uw wallbox op de door u gekozen locatie, voor alle merken elektrische auto’s (behalve Tesla). Of u nu een particulier of een bedrijf bent, wij bieden snelle en veilige installatie diensten aan, zodat u altijd en overal uw auto kunt opladen. Vertrouw op onze expertise en geniet van de vele voordelen van een eigen laadstation.

Wallbox-diensten

  • Installeren van uw eigen wallbox / laadstation
  • Voor alle merken (behalve Tesla) elektrische auto’s
  • Voor bedrijf en particulier
  • Installatie op elke gewenste plaats
  • Uitbreiden groepenkast
  • Binnen 1 dag geïnstalleerd en volledig werkzaam
  • Onze Blaupunkt apparatuur is getest, gecertificeerd en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Spoedservice voor wallbox-installatie

Bij installatiebedrijf Korzelius begrijpen we dat het soms noodzakelijk is om snel een wallbox met spoed te laten installeren, of u nu een nieuwe elektrische auto heeft aangeschaft of onverwacht een extra laadstation nodig heeft. Daarom bieden wij een spoedservice aan voor de installatie van uw wallbox. Onze ervaren en gecertificeerde elektriciens zorgen ervoor dat uw wallbox binnen één dag volledig geïnstalleerd en werkzaam is, zodat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw eigen laadstation.

Onze wallbox-installatie service is beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Of u nu een enkelvoudig gefaseerd laadstation aan huis wilt laten installeren of meerdere wallboxen nodig heeft voor uw bedrijfspand, bel 0320-33 11 82 en wij staan voor u klaar. Bovendien zijn onze diensten geschikt voor alle merken elektrische auto’s (behalve Tesla), waardoor u verzekerd bent van een passende oplossing voor uw specifieke situatie.

Ook bij onze spoedservice staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij maken gebruik van geteste en gecertificeerde apparatuur die voldoet aan alle veiligheidseisen. Daarnaast zorgen wij indien nodig voor het uitbreiden van uw groepenkast om een veilige en correcte installatie van uw wallbox te garanderen. Kies voor installatiebedrijf Korzelius en profiteer van onze snelle en betrouwbare spoedservice voor de installatie van uw wallbox.

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!

Wallbox-installatie

Ons team van ervaren elektriciens is gespecialiseerd in het installeren van wallboxen en laadstations voor alle merken elektrische auto’s, met uitzondering van Tesla. Of u nu een bedrijf of particulier bent, wij zorgen voor een vakkundige installatie op elke gewenste plaats. Daarnaast kunnen wij uw groepenkast uitbreiden om de installatie van uw wallbox te faciliteren. Wij garanderen een snelle service: uw wallbox wordt binnen één dag geïnstalleerd en is direct volledig werkzaam.

Bij installatiebedrijf Korzelius hechten wij veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van onze diensten. Daarom gebruiken wij uitsluitend apparatuur die uitvoerig is getest, gecertificeerd en voldoet aan alle veiligheidseisen. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op onze expertise voor de installatie van uw wallbox. Het plaatsen van laadstations wordt in de markt tegen zeer uiteenlopende prijzen gedaan. Bel 0320-33 11 82 voor een vrijblijvende prijsopgave van ons scherpe tarief en ervaar de voordelen van een eigen laadstation voor uw elektrische auto!

Veiligheid

Bij installatiebedrijf Korzelius staat veiligheid tijdens de installatie van uw wallbox hoog in het vaandel. Onze gecertificeerde elektriciens zijn grondig opgeleid en beschikken over de nodige ervaring om ervoor te zorgen dat uw wallbox op een logische, veilige en verantwoorde manier wordt geïnstalleerd. Hierbij houden we rekening met alle van toepassing zijnde veiligheidsvoorschriften en -normen, om zo een betrouwbare en duurzame oplossing voor het opladen van uw elektrische auto te bieden.

Naast een veilige installatie is het belangrijk dat u als gebruiker op de hoogte bent van de veiligheidsaspecten rondom het gebruik van uw wallbox. Onze elektriciens zullen u tijdens de installatie voorzien van duidelijke instructies en uitleg over het correct en veilig gebruik van uw laadstation. Dit omvat onder andere het aansluiten en ontkoppelen van uw elektrische auto, het onderhoud van de wallbox en eventuele veiligheidsmaatregelen die getroffen dienen te worden bij storingen of calamiteiten. Zo kunt u met een gerust hart gebruikmaken van uw nieuwe wallbox.

Waar wacht u nog op?

Laten we zorgen dat de klus geklaard wordt! Klik op de knop hieronder en neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!