Skip to main content

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!

Welkom bij ons loodgietersbedrijf in Bussum!

Loodgietersbedrijf Korzelius is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieters- en elektra werkzaamheden in Bussum. Sinds 1974 zijn wij actief in de branche en beheersen nog het oude loodgietersvak. De in de loop der jaren opgebouwde kennis en ervaring wordt continu doorgegeven aan onze jongere medewerkers. Wij werken uitsluitend met eigen ervaren loodgieters, waardoor u profiteert van goed en vakkundig uitgevoerde werkzaamheden, onze flexibele opstelling en “ouderwetse” tarieven. Ons team bestaat uit meerdere vakmensen en wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Als u belt voor een spoedklus kunnen we snel bij u in de omgeving van Bussum aanwezig zijn.

Bij Loodgietersbedrijf Korzelius zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan diensten, waaronder gas- en water, riool- en afvoer, dakreparaties, zinkwerken, elektra en wallbox-installaties. Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak, combineren we traditionele loodgieters kennis met moderne technieken om u de beste service te bieden.

Werkzaamheden

  • Reparatie van lekkages
  • Installatie van sanitaire voorzieningen, zoals toiletten, badkamers en keukens
  • Renovatie van badkamers
  • Onderhoud van cv-installaties
  • Installatie en aanleg van gasleidingen
  • Reparatie en vervanging van dakgoten
Dus als u in Bussum woont en op zoek bent naar een betrouwbare en professionele loodgieter, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met al uw loodgieterijproblemen.
Neem contact op

Spoedservice Bussum

Bij Loodgietersbedrijf Korzelius begrijpen we dat loodgietersproblemen onverwacht kunnen optreden en vaak dringend moeten worden aangepakt. Daarom bieden wij een betrouwbare en snelle spoedservice aan voor al uw loodgieters behoeften. Onze ervaren en vakkundige loodgieters staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen bij lekkages, verstoppingen, cv-ketel storingen en andere dringende problemen. Wij streven ernaar om binnen een uur bij u te zijn, zodat u zo snel mogelijk geholpen wordt en de schade beperkt blijft. Neem direct contact met ons op via ons spoednummer (+316 133 44 633) voor een snelle en professionele service.

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!

Onze diensten

Gas & Water, Riool & Afvoer

Onze ervaren loodgieters zijn experts in het oplossen van problemen met gas- en waterinstallaties. We begrijpen hoe vervelend het kan zijn om te maken te hebben met een verstopte afvoer of een onaangename geur in uw woning. Daarom bieden wij snelle en effectieve oplossingen voor al uw riool- en afvoerproblemen.

Dakreparatie & zinkwerken

Lekt uw dak of heeft u stormschade? Ons ervaren team van vakmensen staat voor u klaar om elke uitdaging op het gebied van dakbedekking aan te pakken. Of het nu gaat om een daklekkage, stormschade of het vervangen van dakbedekking, bij Loodgietersbedrijf Korzelius bent u in goede handen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in zinkwerken, zoals het repareren of vervangen van uw (zinken) goten.

Elektra & Wallbox installatie

Naast loodgieterswerk zijn wij ook experts op het gebied van elektra. Onze gecertificeerde elektriciens bieden een veilige en professionele uitvoering van diverse elektra werkzaamheden, zoals uitbreiding en vervanging van groepenkasten, plaatsen en vervangen van aardlekschakelaars, en meer. Bovendien zorgen onze gecertificeerde elektriciens ervoor dat uw wallbox snel en vakkundig geïnstalleerd wordt op de door u gewenste locatie en datum.

Over loodgieter Korzelius Bussum

Bij Loodgietersbedrijf Korzelius staan wij altijd voor u klaar met onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw loodgieters- en elektra werkzaamheden.

Bij Loodgietersbedrijf Korzelius profiteert u van onze jarenlange ervaring, het juiste specialisme en goede reviews. Wij zijn een GAWALO erkende installateur en werken volgens NEN-normen. Ons team van vakkundige loodgieters werkt snel en netjes, en al onze werkzaamheden vallen onder garantie. Bovendien zijn wij 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar.

Waar wacht u nog op?

Laten we zorgen dat de klus geklaard wordt! Klik op de knop hieronder en neem direct contact met ons op.

Neem contact op