Skip to main content

Loodgieters- en Installatiebedrijf Korzelius

Loodgieter Almere

 • GAWALO erkende installateur
 • Sinds 1976 werkzaam in Almere
 • Gekwalificeerde, vakkundige loodgieters en elektriciens
 • Werkzaam in Almere, Flevoland en ‘t Gooi

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!

Een loodgieter in Almere waar u op kunt vertrouwen

 • GAWALO erkende installateur
 • Sinds 1976 werkzaam in Almere
 • Gekwalificeerde, vakkundige loodgieters
 • Werken volgens NEN-normen
 • Wij werken snel en netjes
 • Werkzaamheden onder garantie
 • 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar
 • 80% van de problemen dezelfde dag, avond, nacht opgelost!
 • Mobiel pinnen mogelijk
 • Hoge klanttevredenheid
Bel ons via 036-760 24 80

Over ons

Sinds 1976 is Loodgietersbedrijf Korzelius er voor u in Almere. Ons team heeft veel ervaring en weet alles over loodgieterswerk. We zijn trots op het werk dat we doen en geven onze kennis door aan de nieuwe mensen in ons team.

We vinden het belangrijk om eerlijke prijzen te vragen, zodat u niet te veel betaalt. Ons team is flexibel en weet hoe ze u het beste kunnen helpen, of het nu gaat om een kleine klus of iets groots.

Bij ons kunt u altijd rekenen op goede service. We staan altijd klaar om u te helpen, dag en nacht. Dus als u een betrouwbaar loodgietersbedrijf zoekt, zijn wij er voor u.

Bel ons via 036-760 24 80

Onze diensten

We zijn niet alleen een loodgietersbedrijf, wij zijn handige ervaren jongens!

Gas en water

We hebben veel ervaring en specialisme op gebied van gas en water.

Riool & afvoer

We hebben veel specialisme in riool en afvoer, geen klus is voor ons te moeilijk!

Dakreparatie

Als loodgieters lopen we vaak tegen daklekkages, daarom bieden we ook aan de hand van een paar specialisten dakreparaties en onderhoud aan!

Zinkwerken

Dak- en zinkwerk neemt bij ons een belangrijke plaats in. We beschikken over vakmensen met voldoende ervaring en kennis van dit ambachtelijk loodgieterswerk.

Volkert Limmen
Volkert Limmen
2024-05-06
Zeer deskundig en vriendelijke medewerkers. Niet te beroerd om mee te denken. Gewoon toppertjes
Dennis de Wolff
Dennis de Wolff
2024-04-15
Prijzig maar gedaan wat hoogst haalbaar is.
Linda M. van der Stel-Terpstra
Linda M. van der Stel-Terpstra
2024-04-10
Echt een aanrader, ..vriendelijk, snel en goede service. Vakmanschap. De regenpijpen zijn weer gemaakt en ben erg tevreden.
Jaap de Jonge
Jaap de Jonge
2024-03-29
Bert is een fijne vent van de oude stempel en doet het werk met een vrolijke lach. En goed.
Sandra Appels
Sandra Appels
2024-03-07
Geweldig bedrijf, deskundig, vriendelijk, betaalbaar en snel geholpen. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan om in te schakelen bij problemen. Hartstikke bedankt voor de goede service.
Peter Hartgerink
Peter Hartgerink
2023-10-05
De keukenafvoer verstopt eerst zelf de sifon gereinigd en bij een bekende doe het zelfmaak een ontstoppingsveer gekocht. Kreeg hiermee de afvoer niet gangbaar en kon zelfs de veer onmogelijk voor de 2e keer invoeren!! Hierna Korzelius gebeld en kwam gelukkig snel met de professionele apparatuur. Hierna direct een afspraak gemaakt om de badkamer onder handen te nemen en een regendouche en thermostaat te vervangen. Ook deze klus is naar tevredenheid uitgevoerd! Bert je bent geweldig....bedankt!
Jenny B
Jenny B
2023-09-22
Wat een fijn bedrijf is dit! Na eerdere andere loodgieters over de vloer te hebben gehad die de lekkage niet konden vinden wist dit bedrijf het in 1 oog op slag wel te vinden. Bij deze zeker 5 sterren waard!

Uw Betrouwbare Loodgieter in Almere

Welkom bij Loodgietersbedrijf Korzelius, dé specialist voor al uw loodgieterswerk in Almere en omstreken. Opgericht in 1976, hebben we ons bewezen als een vooraanstaand loodgietersbedrijf in Almere, waarbij traditie en moderne technieken hand in hand gaan. Ons team van ervaren loodgieters deelt een rijke historie van vakmanschap, gegarandeerd om elke klus met precisie af te handelen.

Betaalbare Kwaliteit van Loodgietersbedrijf in Almere

Bij Loodgietersbedrijf Korzelius staat toegankelijkheid voorop. We bieden eerlijke tarieven voor topkwaliteit loodgieterswerk, van reparaties tot installaties. Ons team, uw loodgieter in Almere, is flexibel en deskundig, klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Of het nu gaat om een lekkage, verstopping, of de installatie van een nieuwe badkamer, wij bieden snelle, betrouwbare en professionele service.

Kies voor Expertise en Toewijding

Kies voor Loodgietersbedrijf Korzelius, uw loodgieter in Almere, en ervaar onze toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteitswerk. Neem contact op voor deskundig advies of een vrijblijvende offerte. Uw comfort en tevredenheid staan bij ons voorop!

Onze Diensten: Van Lekkage tot Installatie

Heeft u een dringend probleem of plant u een nieuwe installatie? Loodgietersbedrijf Korzelius, uw loodgieter Almere, is 24/7 bereikbaar!

Waar wacht u nog op?

Laten we zorgen dat de klus geklaard wordt! Klik op de knop hieronder en neem direct contact met ons op.

Bel ons via 036-760 24 80