Skip to main content

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!

Gas en Water

Loodgietersbedrijf Korzelius is uw betrouwbare partner voor al uw gas- en waterproblemen. Wij zijn een GAWALO erkend installateur en staan 24/7 en 365 dagen per jaar voor u klaar om lekkages, verstoppingen, warmwaterproblemen, stankoverlast en gasluchten snel en vakkundig op te lossen. Onze spoedservice is bereikbaar op 0320-33 11 82 en bedient u uitsluitend met eigen, ervaren loodgieters in Lelystad en omgeving.

Bij Loodgietersbedrijf Korzelius staat kwaliteit en veiligheid voorop. Als gekwalificeerd en erkend water- en gas-technisch installateur zorgen wij ervoor dat uw water- en gasleidingen volgens de geldende NEN1078 normen en voorschriften worden aangelegd. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid garanderen een betrouwbare en veilige installatie, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige producten die voldoen aan Europese en Nederlandse veiligheidsrichtlijnen.

Loodgietersbedrijf Korzelius biedt een breed scala aan diensten, waaronder loodgieterswerkzaamheden, lekkage- en verstopping oplossingen, dakreparaties, onderhoud en reparatie van sanitair, en installatie van gas- en waterleidingen en elektra in nieuwe keukens. Onze vakkundige loodgieters zijn uitgerust met het juiste gereedschap en materieel om de meest voorkomende reparaties direct uit te voeren. Voor grotere klussen treffen we eerst een noodvoorziening en maken we direct een afspraak voor de definitieve reparatie. Neem contact met ons op via 0320-33 11 82 voor al uw gas- en waterbehoeften.

Neem contact op

Wij leveren vakwerk

U kunt bij Korzelius terecht voor de volgende diensten:

U kunt bij Korzelius terecht voor de volgende diensten:

  • Loodgieterswerkzaamheden (water- en gasleiding)
  • Lekkages, bevroren waterleiding
  • Keuken-, badkamer, wasmachine- en buitenkranen
  • Riool (binnen en buiten) en afvoer ontstoppen, reparatie, renovatie en vervanging

Maar ook voor…

  • Dakreparaties bij lekkage en vervanging van dakpannen en dakleer
  • Onderhoud en reparatie aan uw sanitair in en om de woning
  • Herstel, vervanging of het verplaatsen van koperen, kunststof gas- en waterleidingen en/of afvoeren.
  • Installatie van gas- en waterleidingen en elektra in nieuwe keuken
  • Elektra

Spoedservice

Bij Loodgietersbedrijf Korzelius begrijpen we dat problemen met gas en water snel opgelost moeten worden. Daarom bieden wij een spoedservice aan die 24/7 bereikbaar is. Of het nu gaat om lekkage, verstopping of gaslucht, wij komen direct bij u langs om het probleem op te lossen. Onze ervaren loodgieters hebben het juiste gereedschap en materieel bij zich om het probleem snel en vakkundig op te lossen.

Onze spoedservice is beschikbaar voor alle klanten in Lelystad en omgeving. Wij zijn echt 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar, dus u kunt altijd op ons rekenen. Bel ons op 0320-33 11 82 en wij staan voor u klaar. Onze loodgieters zijn snel ter plaatse en zorgen ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Zo kunt u weer snel gebruikmaken van uw gas- en waterinstallaties.

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!

Gas- en waterinstallaties

Als erkend installateur van gas- en waterinstallaties zorgen wij ervoor dat uw leidingen volgens geldende normen en voorschriften worden aangelegd. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid laten daar geen twijfel over bestaan. Wij werken uitsluitend met ervaren loodgieters die voor ieder probleem de beste oplossing kiezen. Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe leidingen, het vervangen van oude leidingen of het oplossen van storingen, wij staan voor u klaar.

Onze loodgieters zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen op het gebied van gas- en waterinstallaties. Wij werken met betrouwbare producten van hoogwaardige kwaliteit onder Europese en Nederlandse veiligheidsrichtlijnen. Zo bent u verzekerd van een veilige en duurzame installatie.

 

Diensten

Bij Loodgietersbedrijf Korzelius kunt u terecht voor een breed scala aan diensten op het gebied van gas en water. Zo kunnen wij lekkages, verstoppingen en stankoverlast verhelpen, maar ook zorgen voor de aanleg van nieuwe gas- en waterleidingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontstoppen, repareren, renoveren en vervangen van rioleringen en afvoeren. Ook voor dakreparaties en het onderhoud en reparatie van sanitair kunt u bij ons terecht. Kortom, voor alle problemen op het gebied van gas en water bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Onze loodgieters zijn uitgerust met het juiste gereedschap en materieel om de meest voorkomende reparaties direct uit te voeren. Voor grotere klussen wordt eerst een noodvoorziening getroffen en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie. Zo zorgen wij ervoor dat u snel weer gebruik kunt maken van uw gas- en waterinstallaties.

vice is beschikbaar voor alle klanten in Lelystad en omgeving. Wij zijn echt 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar, dus u kunt altijd op ons rekenen. Bel ons op 0320-33 11 82 en wij staan voor u klaar. Onze loodgieters zijn snel ter plaatse en zorgen ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Zo kunt u weer snel gebruikmaken van uw gas- en waterinstallaties.

Waar wacht u nog op?

Laten we zorgen dat de klus geklaard wordt! Klik op de knop hieronder en neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!