Skip to main content

Loodgieters- en Installatiebedrijf Korzelius

Elektricien Lelystad

 • GAWALO erkende installateur
 • Sinds 1976 gevestigd en werkzaam in Lelystad
 • Gekwalificeerde, vakkundige loodgieters en elektriciens
 • Werkzaam in Lelystad, Flevoland en ‘t Gooi

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!

Een Elektricien in Lelystad waar u op kunt vertrouwen

 • GAWALO erkende installateur
 • Sinds 1976 gevestigd en werkzaam in Lelystad
 • Gekwalificeerde, vakkundige elektriciens
 • Werken volgens NEN-normen
 • Wij werken snel en netjes
 • Werkzaamheden onder garantie
 • 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar
 • 80% van de problemen dezelfde dag, avond, nacht opgelost!
 • Mobiel pinnen mogelijk
 • Hoge klanttevredenheid
Bel ons via 0320-33 11 80

Korzelius – Elektricien Lelystad – Over ons

Wij zijn sinds 1976 gevestigd in Lelystad en actief in heel Flevoland. Als elektriciens beheersen wij het vak volgens de oude tradities, waarbij we onze jarenlange kennis en ervaring doorgeven aan nieuwe medewerkers. We werken uitsluitend met onze eigen ervaren elektriciens.

Hierdoor profiteert u van professioneel uitgevoerde werkzaamheden, flexibiliteit en eerlijke tarieven. Ons team bestaat uit meerdere vakmensen en wij staan 24/7 voor u klaar. Heeft u een spoedklus? We kunnen snel bij u in Lelystad zijn, of het nu gaat om een stroomstoring, een probleem met de elektra, of een reparatie.

Bel ons via 0320-33 11 82

Uw Betrouwbare Elektricien in Lelystad

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in Lelystad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en een team van goed opgeleide vakmensen staan wij klaar om u te helpen met al uw problemen op het gebied van elektriciteit. Van eenvoudige installaties tot een complexe reparatie, wij zorgen altijd voor een oplossing.

24/7 Bereikbaar voor Spoedsituaties

Problemen met elektra kunnen op elk moment van de dag ontstaan. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedsituaties. Heeft u te maken met een stroomstoring of een ander probleem met uw elektra? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat er snel een elektricien ter plaatse is om het probleem op te lossen.

Eerlijke Prijzen en Goede Service

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid. Daarom hanteren wij eerlijke prijzen voor al onze diensten. Bij ons betaalt u nooit te veel. Onze elektriciens werken efficiƫnt en zorgvuldig, zodat u verzekerd bent van hoogwaardige service. Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, wij behandelen elke opdracht met dezelfde zorg en aandacht.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Heeft u hulp nodig met uw elektra? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw probleem. Of het nu gaat om een stroomstoring, een installatie, of onderhoudswerkzaamheden, wij zijn er voor u. Bel ons en bekijk hoe wij u kunnen helpen in Lelystad.

Neem nu contact op!

Laten we zorgen dat de klus geklaard wordt! Klik op de knop hieronder en neem direct contact op met Elektricien Lelystad.

Bel ons via 0320-33 11 82
Cor Vos
Cor Vos
2024-06-22
We hadden met kerst een behoorlijke lekkage na de kerst gebeld met Korzelius ik wist dat het een oud bekend bedrijf was. Binnen een uur stond Bert voor de deur. Hij ging het dak op en zag al gouw wat er aan de hand was de afvoer was verstopt. Dat was snel verholpen maar hij zag ook dat dat de afvoer niet juist was. We kwamen er snel uit dat dit veranderd moest worden. Ik kreeg een duidelijke offerte en ging akkoord, later kreeg ik bericht dat ik ingepland was als het weer het toeliet. 17-6-2024 stond hij voor de deur en ging het dak wijzigen. Het was een dag hard klussen maar het werd goed gemaakt. Later wees hij mij nog op een loodslab waar een scheurtje in zat dat wat van de hout kachel die ik er toch van wil hebben. En ja hoor weer mooie offerte. Ik ben uiterst tevreden met het werk wat hij en zijn medewerker hebben gedaan.
Jeffrey Janssen
Jeffrey Janssen
2024-06-19
Inmiddels twee maal zeer tevreden over het geleverde loodgieterswerk. Vriendelijke vakmensen waarmee snel een afspraak mogelijk was. Van harte aanbevolen.
Willem Arendse
Willem Arendse
2024-06-08
Lekkage, Je hebt daklekkage en dus opzoek naar een loodgieter/dakdekker. Googelen bij Google op de naam loodgieter in Lelystad. Een hele rits namen komen te voorschijn maar welke kies je. Je bent toch opzoek naar een betrouwbaar persoon met verstand van zaken. Op de gok Korzelius aangeklikt gezien de beschrijvingen en 24 uur service. Ik kan u melden dat het geen verkeerde gok is geweest. Het contact liep uitstekend en ze stonden al snel voor de deur. Na kennis te hebben genomen van de uit te voeren werkzaamheden volgde spoedig een offerte. Na goedkeuring offerte werd ik betiteld als "spoed klus" en als even de zon scheen werd mijn dakbedekking vernieuwd. Vindt in deze regenperiode maar eens een gaatje om het dak te repareren! Ik kan u vertellen dat het ze gelukt is en naar volle tevredenheid. Bert en Florian zijn professioneel, altijd aanspreekbaar en misschien nog wel het belangrijkste altijd vrolijk! Mannen bedankt! Willem
Indra Valkenburg
Indra Valkenburg
2024-05-25
Deskundig, vriendelijk, en conforme marktprijs. Na hevige regenval lekkage in slaapkamer viel na een rondje bellen de keuze op Korzelius. Geen soijt van gehad. Duidelijke uitleg ook van beide loodgieters waar de bron van lekkage zat. Aanrader.
Volkert Limmen
Volkert Limmen
2024-05-06
Zeer deskundig en vriendelijke medewerkers. Niet te beroerd om mee te denken. Gewoon toppertjes
Dennis de Wolff
Dennis de Wolff
2024-04-15
Prijzig maar gedaan wat hoogst haalbaar is.
Linda M. van der Stel-Terpstra
Linda M. van der Stel-Terpstra
2024-04-10
Echt een aanrader, ..vriendelijk, snel en goede service. Vakmanschap. De regenpijpen zijn weer gemaakt en ben erg tevreden.
Jaap de Jonge
Jaap de Jonge
2024-03-29
Bert is een fijne vent van de oude stempel en doet het werk met een vrolijke lach. En goed.
Sandra Appels
Sandra Appels
2024-03-07
Geweldig bedrijf, deskundig, vriendelijk, betaalbaar en snel geholpen. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan om in te schakelen bij problemen. Hartstikke bedankt voor de goede service.