Skip to main content

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!

Elektra Lelystad

Bij Loodgietersbedrijf Korzelius zijn we niet alleen experts in loodgieterswerk, maar ook in elektriciteit. Heeft u een stroomstoring gehad of wilt u uw meterkast of groepenkast laten controleren in Lelystad? Neem dan contact met ons op. Onze gecertificeerde elektriciens bieden een veilige en professionele uitvoering van diverse elektra werkzaamheden in Lelystad, zoals uitbreiding en vervanging van groepenkasten, plaatsen en vervangen van aardlekschakelaars, en meer.

  • Uitbreiding van groepenkast
  • Vervanging van groepenkast
  • Plaatsen en vervangen van aardlekschakelaars
  • Aanleggen van extra groepen
  • Vervangen zekeringkasten naar installatieautomaten
  • Aanleg installatie t.b.v. een nieuwe keuken of badkamer
  • Vervangen van schakelmaterialen
  • Plaatsen van 1 en 3 fase wallboxen voor elektrische auto’s
Neem contact op

Spoedservice Lelystad

Heeft u een stroomstoring gehad of vermoedt u een probleem met uw elektrische installatie in Lelystad? Onze spoed service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Bel ons direct en een van onze gecertificeerde elektriciens in Lelystad zal zo snel mogelijk bij u langskomen om het probleem te verhelpen. Wij begrijpen dat een stroomstoring of ander elektrisch probleem snel opgelost moet worden om ongemak en gevaar te voorkomen.

Onze spoedservice is er niet alleen voor stroomstoringen, maar ook voor andere dringende elektrawerkzaamheden. Heeft u bijvoorbeeld een defecte aardlekschakelaar of een probleem met uw groepenkast? Ook dan kunt u rekenen op de snelle en vakkundige hulp van onze elektriciens. Wij zorgen ervoor dat uw elektra weer veilig en betrouwbaar functioneert.

Naast het verhelpen van problemen biedt onze spoedservice ook preventie en advies. Is uw elektrische installatie verouderd of heeft u twijfels over de veiligheid ervan? Heeft u nog een oude zekeringkast en wilt overgaan naar een  installatieautomaat (ook wel zekeringautomaat genoemd)? Onze elektriciens kunnen een inspectie uitvoeren en u adviseren over eventuele verbeteringen of aanpassingen. Zo zorgen we er samen voor dat uw elektra in optimale staat blijft, waardoor het risico op spoedgevallen en problemen in de toekomst verkleind wordt.

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!

Veiligheid

Bij Loodgietersbedrijf Korzelius staat veiligheid voorop. Onze gecertificeerde elektriciens in Lelystad hebben ruime ervaring en expertise op het gebied van elektriciteit en stroom. Zij zorgen voor een veilige en adequate uitvoering van allerhande elektra werkzaamheden, van het uitbreiden van een groepenkast tot het plaatsen van aardlekschakelaars. U kunt erop vertrouwen dat ons team uw elektra in Lelystad op een professionele en veilige manier aanlegt en onderhoudt.

Het is belangrijk om uw meterkast of groepenkast regelmatig te laten controleren om mogelijke problemen tijdig te signaleren en te verhelpen. Wij raden u aan om minstens één keer per jaar een controle uit te laten voeren door een van onze ervaren elektriciens. Hiermee verkleint u het risico op stroomstoringen en andere elektrische problemen, en verzekert u zich van een veilige en betrouwbare elektrische installatie.

Loodgietersbedrijf Korzelius werkt volgens de laatste veiligheidsvoorschriften en -normen op het gebied van elektra. Onze elektriciens zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving en passen deze toe bij elke klus. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw elektrische installatie voldoet aan de eisen van de Nederlandse overheid en veilig is voor u en uw gezin.

Elektra werkzaamheden Lelystad

Loodgietersbedrijf Korzelius is dé specialist in elektriciteit in Lelystad en omgeving. Wij werken al sinds 1976 in Lelystad en hebben al in veel woningen in o.a. de wijken Botter, Archipel, Punter en Jol de elektrische installatie vervangen  Of u nu een stroomstoring heeft gehad of gewoon uw meterkast of groepenkast wilt laten controleren, wij staan voor u klaar. Onze gecertificeerde elektriciens zorgen voor een veilige en adequate uitvoering van alle elektra werkzaamheden, zodat u met een gerust hart gebruik kunt maken van uw elektrische installaties.

Bij Loodgietersbedrijf Korzelius bieden we een breed scala aan diensten om de veiligheid en functionaliteit van uw meterkast of groepenkast te waarborgen. Onze elektriciens zijn ervaren in het uitbreiden en vervangen van groepenkasten, het plaatsen en vervangen van aardlekschakelaars, het aanleggen van extra groepen en het aanleggen van installaties voor een nieuwe keuken of badkamer. Daarnaast kunnen we ook schakelmaterialen vervangen om ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie up-to-date en veilig blijft.

Wacht niet langer met het laten controleren van uw meterkast of groepenkast en neem vandaag nog contact op met Loodgietersbedrijf Korzelius. Onze deskundige elektriciens zorgen ervoor dat uw elektrische installaties betrouwbaar en veilig functioneren. Bel ons voor een afspraak en profiteer van onze uitgebreide kennis en ervaring in elektrawerkzaamheden. Samen zorgen we ervoor dat uw woning of bedrijfspand veilig en voorzien is van de juiste elektrische infrastructuur.

Waar wacht u nog op?

Laten we zorgen dat de klus geklaard wordt! Klik op de knop hieronder en neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!