Skip to main content

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!

Dakreparatie

Heeft u daklekkage of stormschade aan uw dak? Problemen die u het liefst vandaag nog opgelost heeft.

Bel ons op 0320-33 11 82 voor de spoedservice van Loodgietersbedrijf Korzelius en we komen direct, uitsluitend met eigen loodgieters bij u in Lelystad langs. We zijn echt 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar.

Loodgietersbedrijf Korzelius is dé specialist op het gebied van dakreparaties. Ons ervaren team van vakmensen staat voor u klaar om elke uitdaging op het gebied van dakbedekking aan te pakken. Of het nu gaat om een lekkage, stormschade of het vervangen van dakbedekking, bel 0320-33 11 82 want uw dakklus in bij Loodgietersbedrijf Korzelius in goede handen.

Dakreparatie is een essentieel onderdeel van het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Een goed onderhouden dak zorgt voor een comfortabel en veilig leefklimaat, en kan u op de lange termijn veel geld besparen. Wij begrijpen dit als geen ander en bieden een breed scala aan diensten om uw dak in optimale conditie te houden. Van preventieve inspecties tot de meest complexe dakreparaties, ons team van deskundige loodgieters staat voor u klaar.

Ook begrijpen we dat dakreparaties vaak onverwachte en ongewenste kosten met zich meebrengen. Daarom streven wij ernaar om u een eerlijke, transparante en betaalbare dienstverlening te bieden. Op deze pagina kunt u meer lezen over onze aanpak, de materialen die we gebruiken en de garanties die we bieden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. Samen zorgen we ervoor dat uw dak weer in topconditie verkeert.

Neem contact op

Wij leveren vakwerk!

U kunt bij Korzelius terecht voor de volgende diensten:

 • Met spoed verhelpen van daklekkage
 • Dak(spoed)reparaties en vervanging (dakpannen en dakleer)
 • Vervanging zinken zijkanten van dakkapellen
 • Vervangen van (zinken of kunststof) dakgoten en regenpijpen

Maar ook voor…

 • Loodgieterswerkzaamheden (water- en gasleiding)
 • Keuken-, badkamer-, wasmachine- en buitenkranen
 • Lekkages, bevroren waterleiding
 • Herstel, vervanging of het verplaatsen van koperen, kunststof gas- en waterleidingen en/of afvoeren.
 • Onderhoud en reparatie aan uw sanitair in en om de woning
 • Installatie van gas- en waterleidingen en elektra in nieuwe keuken
 • Elektra

“We vervangen alle soorten zinkwerk zowel op dakkapellen als dakgoten. Deze worden met de hand gemaakt en gezet vanuit het oude ambacht.”

Op de door ons geleverde nieuwe dakbedekking geven we tien jaar verzekerde garantie!

Spoedservice

Heeft u te maken met daklekkage, stormschade of andere dringende problemen aan uw dak? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Bij Loodgietersbedrijf Korzelius begrijpen we dat en bieden we een spoedservice aan om u direct te helpen. Bel 0320-33 11 82 en onze professionals staan 24/7 en 365 dagen per jaar voor u klaar, zodat uw probleem snel en vakkundig wordt opgelost.

Onze spoedservice is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Lelystad. Wanneer u contact met ons opneemt, sturen wij uitsluitend onze eigen ervaren loodgieters naar u toe. Zij zijn gespecialiseerd in dak- en zinkwerk, en beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om uw probleem snel en effectief te verhelpen.

Bij een lekkage voeren we de dakreparatie vrijwel direct na uw melding uit. Als u 0320-33 11 82 voor het vervangen van platte daken of het vervangen van uw (zinken) goten, plannen we een afspraak om de situatie ter plaatse te bekijken. Op deze manier kunnen we u een gedegen en scherpe prijsopgave bieden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Met de spoedservice van Loodgietersbedrijf Korzelius bent u verzekerd van snelle en betrouwbare hulp bij al uw dakproblemen.

spoed-Loodgieter-Lelystad

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!

Dakreparatie bij lekkages

Een daklekkage is een vervelend en urgent probleem dat u het liefst zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Bij Loodgietersbedrijf Korzelius begrijpen we dat en daarom bieden we een spoedservice aan voor dakreparaties in Lelystad en omstreken. Of het nu gaat om lekkages veroorzaakt door slijtage of door stormschade, onze vakbekwame loodgieters staan 24/7 en 365 dagen per jaar voor u klaar om u te helpen met een snelle en effectieve oplossing.

Bij ons nemen dak- en zinkwerk een belangrijke plaats in. Onze vakmensen hebben ruime ervaring en gedegen kennis van dit ambachtelijke loodgieterswerk. Hierdoor kunnen zij elk probleem op het gebied van dakreparaties vakkundig oplossen. Of het nu gaat om een lekkage in een plat dak, een beschadigde dakpan of een defecte zinken goot, wij zorgen ervoor dat uw dak weer in optimale staat verkeert.

Dak- en zinkwerk

Dak- en zinkwerk zijn cruciale onderdelen van uw woning of bedrijfspand. Bij Loodgietersbedrijf Korzelius begrijpen we het belang van een goed functionerend dak en de rol die zinkwerk hierin speelt. Ons team van ervaren vakmensen heeft de kennis en vaardigheden om u te helpen bij allerlei dak- en zinkwerk problemen.

Niemand wil te maken hebben met een lekkend dak of stormschade. Als u met deze problemen geconfronteerd wordt, wilt u ze zo snel mogelijk opgelost hebben. Bij Loodgietersbedrijf Korzelius snappen we dat. Daarom bieden we een spoedservice voor dakreparaties aan. Zodra u contact met ons opneemt, zorgen we ervoor dat onze eigen loodgieters zo snel mogelijk bij u in de omgeving van Lelystad langskomen. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar om u te helpen.

Waar wacht u nog op?

Laten we zorgen dat de klus geklaard wordt! Klik op de knop hieronder en neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Spoed? Wij staan 24/7 paraat om u te helpen!